• Közlekedj okosan!!

          • Tanulóink szeptember 14-én izgalommal várták 10.30 kor a helyi buszmegállóban a járat érkezését, mert a tesi órát nem otthon, hanem Galántán a Terkar közlekedési pályán tölthették el. Ugye rögtön részesei lehettek a tömegközlekedésnek, a városban figyeltek, hogy az átjárón keljenek át. A nagyobb tanulók felelevenítették a már tanultakat, a kisebbek pedig bátran pattantak a rollerokra, követve az utasításokat. Volt itt fényjelző, vasúti átjáró, útkereszteződés, parkoló. Kellemesen elfáradva és sok tapasztalattal tértek vissza az iskolába

          • Színházban jártunk Dunaszerdahelyen

          • Lázár Ervin-A Négyszögletű Kerek Erdő meséiből láthattuk Dömdö-Dömdö-Dömdödöm történetét a Szegedi Pinceszínház előadásában. A mese szereplői: Mikkamakka, Ló Szerafin, Vacskamati, Bruckner Szigfrid az oroszlán, Aromo a nyúl és Dömdödöm. A szereplők bemutatták az erdőlakók csökönyös természetét, és rámutattak arra, hogy milyen nehéz a másiknak igazat adni, elfogadni olyannak,amilyen. Mindenre azonban van megoldás, ami nem más, mint a szeretet. Nagyon tanulságos kis történet volt mindenki számára.

            A színház után még volt idő kis játékra, fagyira is.

          • Szőlőfürtön szőlőszem - Szüretelni segítettünk Zoli bácsinak

          • Már többen várták a gyerekek közül ezt a napot, hiszen a szőlőt ők nyírták és bújtatták tavasszal. Most jött el az ideje, hogy beérett a "munkájuk gyümölcse" és újra kicsit segíthettek Zoli bácsinak a szüretnél. Elsőseink is élvezték a szüretet, kivették részüket a segítségből. Köszönjük a szíves vendéglátást Gabika néninek, a türelmet és élménydús beszámót Zoli bácsinak! Jövünk legközelebb is szeretettel!