• Kaszás Attila versmondó fesztivál Komárom

          • Iskolánkat 3 tanuló képviselte a 3.osztályból, mégpedig Gyerák Áron, Dudáš Ester és Valaskó David. Nagyon szépen szerepeltek, 2 bronz és 1 ezüst besorolást értek el. Büszkék vagyunk gyerekeinkre, csak így tovább!!!! Méltón képviselték kicsi iskolánkat ezen a jeles versenyen is.

            Köszönet Slávik Veronika tanító néninek a felkészítésért, a Szülőknek pedig, hogy bebiztositották az utazást.

          • Ipolyi Arnold Népmesemondó Verseny Rozsnyó

          • Benedek Máté 2.osztályos tanulónk Rozsnyón képviselte iskolánkat az Ipolyi Arnold Népmesemondó verseny országos döntőjében. A mesemondás a csodás gömbaszögi völgyben zajlott. Már az is nagy sikernek számított, hogy idáig eljutott, de hogy itt is aranysávos minősítést ért el, ez hatalmas siker úgy neki, mint az egész iskolának. Nagyon büszkék vagyunk tanulónkra !!! Kívánjuk, hogy a továbbiakban is meséljen sokat!!! Legyen szorgalmas és további sikereket érjen el!!!! Szívből gratulálunk!!!

          • Zöldség és gyümölcs a Kaufland üzletlánctól

          • Mindenkinek hálás szívvel köszönjük, aki 1 hónapom keresztül szavazott, ha csak egyszer is iskolánkra, vagy az óvódára. A kitartó szavazás meghozta gyümölcsét! Elnyertük az első helyet a galántai járás benevezett iskolái között, így szeptembertől az egész iskolai év alatt ingyen zöldséget és gyümölcsöt kapnak majd a Kaufland üzletlánctól.

            Veľmi pekne ďakujeme každému, kto našej škole a škôlke posielal hlasy za celý mesiac. Obdržali sme prvé miesto a naše deti tak dostanú od septembra v celom školskom roku týždenne od Kauflandu čerstvé ovocie a zeleninu.

          • GYERMEKNAP

          • Gyermeknapot tartottunk június 1-jén. Köszönjük szépen a gyerekek nevében a Delika üzletnek a meglepetést Köszönjük a Szülőknek a finomságokat és az ovis Bence Anyukának a muffinokat is Nagy köszönet a helyi Tűzoltóknak, hogy csodás napot szereztek ismét gyermekeinknek.Csónakáztak, evezni tanulhattak, ügyességi játékokat próbálhattak. Még fagyira is elvitték a csapatot. Délután sütögetést is szerveztek.Köszönjük falunk Polgármesterének is,hogy az udvaron egész nap a gyerekek rendelkezésére állt 2 ugrálóvár is, aminek nagyon örültek. Nagy-nagy köszönet a tanító néniknek is, akik nélkül mindez nem valósulhatott volna meg.

            Videó a Gyermeknapról itt tekinthető meg

          • Iskolabál volt 2022. május 21-én

          • Nagyon nagy köszönet a kedves Szülőknek, akik megszervezték a bált. Annak ellenére,hogy kevesebben voltunk a szokottnál, a hangulat fergeteges volt. Köszönet a csapatnak, aki a konyhában sürgött-forgott, a felszolgáló lányoknak, azoknak a Szülőknek,akik bármiben segítettek köszönjük a vendégeknek, hogy a tombolajegy mind elfogyott és támogatták iskolánkatHálával tartozunk mindenkinek, aki ajándékot adott a tombolábaMindenkinek köszönjük

          • Kirándulás Pozsonyban

          • Kirándulni voltunk a fővárosban - Pozsonyban.

            Köszönet mindenkinek, aki hozzájárult, hogy ez a nap csodásan teljen : Alex Tournak, Polgármester úrnak, pedagógusainknak és persze a gyerekeknek. Mindenki nagyon jól érezte magát. Igaz sokat gyalogoltunk, de megérte!!! Élményekkel teli tértünk haza.